Film/program tips

Just nu har jag kommit hem från träningen. Imed att jag inte är så trött, och har ganska tråkigt. Tänkte jag lägga upp några film/program tips åt er. När jag skrev ut och frågade om förslag, sa någon att jag skulle lägga ut tips om saker. Men kom ihåg, att detta är min smak, och det betyder inte att ni tycker desamma!
Nyckeln till frihet, superduperbra film!!

Alla bring it on, den bästa enlig mig är; in it to win it!

The hills, en slags dokusåpa. Spelas på MTV- hela sommaren!!:D

The simpsons, om man har torr humor, älskar man det!!


Där fick ni er några tips, håll utkik, för att det kommer fler! :)

Hanna är här!

Nu har jag och Hanna ätit upp de bästa pannkakorna. Hanna ska hem om någon timme, sen drar jag iväg på träning.
Sjuk dag i skolan, speciellt vid matbordet... Det är väldigt internt;-)
Har fortfarande cepeont i magen..:( Men imorgon drar jag till södervång och ger alla samma magsjuka som jag har. Haha, nej.. jag ska hälsa på och efter det är det match med mitt "eget" lag 96/95!
Hannas hälsning till alla läsare: Hej mamma!
jag, hanna&tobias

mamma, jag och mattias

mattias, dennis och jag

jag och hanna

om ni märker, så ser jag ut som att jag ska döda någon, eller slå ner någon. jag försökte dölja min känsla, men så pass diskret blev den dock inte! Sista bilden visar personligheter från barndomen. Hanna, blyg. Jag, busig...

Dålig uppdatering...

Jag vet  att min uppdatering inte varit det bästa, men jag har inte haft någon tid! Tänkte berätta lite om Lördag&Söndag..

Lördag: Jag, hanna&linnea åkte in till stan och jag hittade en fin klänning att ha till avslutningen. Herregud, jag går fortfarande med vinterjacka och det är ca en vecka kvar till sommarlovet?? Men men, vi kom hem och då träffade vi massa vänner utomhus, riktigt härligt för då var det även varmt. Några stack hem till amelia och natalia och några var ute. Mot 10-tiden stack några hem till andreas för att titta på skräckfilm, såklart ville inte jag det, så jag låg och tittade ner i soffan(luftmadrassen?) Sen kom jag hem 10 minuter försent, vilket innebär utegångsförbud hela nästa helg. Drygt.. Hanna sov även över hos mig, och drömmen jag drömmde var att jag låg vaken hela natten?????

Söndag: Vi vaknade upp, jag var sur för min mage har värkt hela helgen.. Hanna stack hem runt 10, och vi åkte in till Sallerup, eller något, finns det ens någon by som heter det?? Fikade där med halva släkten, åkte runt på lite saker. Sen åkte vi hem till farmor och farfar för att äta ärtsoppa. Och jag förvånade mig på att jag tyckte om soppan!! Jag har alltid hatat ärtsoppa, men det kan bero på att jag mådde så kasst igår. Efter det åt vi familjen Hanssons famous pannkakor!;-) Sen åkte vi hem och jag låg vaken halva natten av att jag inte kunde sova.

Snart börjar skolan, eller rättare sagt- vi börjar arbeta. Och jag har fortfarande mycket att göra.. Så jag hör av mig senare idag! KRAM

Hanna hos mig!

Nu har vi kommit hem från stan, med nea. Vi ska ringa en salong i vellinge, om jag kan ta hål i öronen idag. Får se..
Vi ska grilla ikväll:D Och så kanske vi drar till stranden, annars stannar vi hemma.. (med linnea)
Nu ska hanna blogga,haha. Sen gör vi något. KRAM

Fest!

Fixar mig nu, bästa är här oxå! Hon sover hos mig till imorgon. Snart är vi klara och vi ska dra iväg på fest! Ni får ha en bra fredagskväll, för det ska jag ha. KRAM
ser man på, är det inte söta tjejerna???

Magont..

Aj! Nu har jag nyss kommit hem från en jobbig skoldag. Inte med jobbandet, utan min mage har gjort så fruktansvärt ont! Jag blev tvungen att åka hem för att vila upp magen och sätta en varm "vattendyna" på den.
Jag har så mycket att göra och många inlämningar&redovisningar nu de sista veckorna, så jag måste plugga här hemma.
Ikväll blir det fest hos lollo, så jag hoppas att min mage är lite snällare då, men det tror jag=) Jag bloggar mer senare, puss sötnosar:)
bild sedan förra sommaren..(det ööösregnade innan idag, men nu har det lugnat ner sig)

Min sjuka dröm

Jag kan nu säga att Min familj, Hanna, Linnea och Anna var med i min dröm inatt!
(Allt detta drömmde jag på 25 minuter!!)

Jag hade varit och tränat, så jag hade med min vinterjacka och min väska hem, så cyklade jag. Uppe vid vår gata, såg jag min bror och pappa gå mot mig, dom var möörka (såg ut som de var skuggade?) och samtidigt såg jag hela min familj stå vid dörren vidöppen och vinka åt mig, skillnaden var att dom var ljusa!!? Jag blev rädd och frågade mamma: Har du träffat pappa hela dagen? För att jag tror att han är ond.

Sen stack vi till södervångskolan och jag hade bara på mig en lång t-shirt. Så satt vi i en caféteria, och det såg nästan precis likadant ut som kunskapsskolan. Då smsade jag till Anna: Kan du komma till caféterian, jag sitter där nu.

Vet aldrig om hon kom, men vi var helt plötsligt på övre(bussstationen i trelleborg), då vi skulle gå på bussen hem, men anna sa till chauffören: Nej, kom sen, du får en glass!
Då körde bussen ett par meter och satte sig på en maskin som omvandlade bussen till en karusell. Jag och anna vågade inte åka den, men man hörde Hanna&Linnea skrika och sjunga i den samtidigt.

Medans dom åkte, hade anna tagit med sig en stor madrass som vi satt på busshållplatsen. Hon hade även med sig sin hund.

Sen vaknade jag av att hanna sa: Klockan är halv 7, dags att gå upp!

Jag drömde en annan dröm innan denna, den var oxå konstig, men jag kan säga att Anna var oxå med i den drömmen!
Jag ska nog börja skriva ner mina drömmar här, för att ingen har sjukare drömmar än mig! HAHA.
Tänk er att allt detta fick plats i min dröm på endast 25 minuter!


 

Gårdagen!

Hehe, och nu som jag lovat- tänkte jag berätta om gårdagen..
Vi hade bild i början och både jag, hanna och sabina hade blivit av med våra mobilder..? En lärare kom in och skällde ut alla, för att folk accepterade att folk snodde varandras mobiler..
Jag gick och letade, jag och hanna sprang till min jacka, så låg den i min ficka!!? När vi kom tillbaka i bildsalen, låg hannas mobil på sin plats och det visade sig att vendela hade tagit våra mobiler.. Och sabinas kompisar hade tagit hennes. Resten av dagen gick fort..
Jag åkte hem till hanna och träffade Emil&Anton. Anton hade vattkoppor.. Men mot kvällen hade emil varit där nere, medans jag och hanna där uppe. Så hade han bölat i en halvtimme, och det visade sig att han hade skrikit; Liiiiiinaaaa!!! Naaaw, så han fick komma upp till mig:D 
 

Sovit hos hanna!

Sov hos hanna igårkväll, så det blev ingen uppdatering. När jag kommer hem, tänker jag berätta både om den sjuka dagen&mina sjuka drömmar. KRAM

Matchen inställd..

Åh.. när jag för en gångs skull skrev ett långt och fint inlägg, sparas det inte!!!!!!!:-( Jag ska försöka göra mitt bästa..
Skolan var helt okej, jag och hanna satt och gjorde en uppgift på hela skoldagen, den var riktigt svår, men duktiga som vi var löste vi den;-)
Matchen blev såklart inställd, hela laget var riktigt taggade och jag hade längtat efter denna matchen hela förra veckan.. Vi stack till träningen, men den gick väldigt fort, så vi stack tillbaka, duschade, sen tog jag och amme en snabbis till Ica.
Tänk att det snart är skolavslutning, dock stämmer inte vädret in, men vi hoppas på det bästa! Jag har inte ens funderat på en avslutningsklänning, så jag ska ta och checka läget på olika hemsidor just nu. KRAM
ingen bild idag, tyvär..

Pasta&Pesto..

Mums för pasta&pesto! Haha, omg. Nu tror ni nu att jag är en tjockis som äter hela tiden, även om man kan tro det.. så äter jag inte ofta, men mycket varje gång;-)
Efter en jobbig solig träning stack jag hem, och åt pasta med pesto samtidigt som top model kollades på. Riktigt gott! Jag funderar på om jag ska plugga, för att jag har en hel del att göra denna veckan, ni anar inte... Hörs imorgon!;.) KRAM

Köttbullar<3

Nu sitter jag här med köttbullar i högsta hugg! Ska iväg på träning idag, och efteråt sover kanske hanna här. Dagen idag har varit så himla sjuk, men ändå bra! Jag och hanna är klara med ett helt steg, trots att vi endast gjorde stegtestet. Ouuups..
Vi hörs lite senare kanske?? KRAM

Lundakarnevalen!

Nu har jag kommit hem från Lundakarnevalen! Sjukt kul var det, men kallt:(
Vi var på spex, cirkus och tittade på tågen. Haha, man kände verkligen för att hoppa på en av tågen och festa med dem:D
Igår kväll var riktigt underbar. Hittade på massa skit? HAHA. Bilder kommer, jag kopierar dem från faccen (facebook) Nu ska jag sitta vidare vid datorn och låta min MC-feast meny smälta. KRAM


Saturday-night

Nu har simon stuckit hem, och jag ska vila en stund nu. Jag har skavsår vid ljumsen, som gör så himla ont!!
När det blir dags, drar jag hem till anna för att fixa mig, med hanna oxå tror jag! Senare drar vi vidare till filip. Ville bara säga att jag lever&det är tråkigt nu när jag tappat så många läsare bara för att datorn varit i sönder:-(
KRAM
joodå, i halmstad i sommras (eller förra sommaren..)- halva släkten!!


strandbaden!

Datorn har lämnats in, men sålänge använder jag mammas dator, så det blir ändå uppdatering!!
Strandbaden igår var rolig, men hade såklart kunnat bli bättre. Kom hem runt halv två (?)
Idag, ska jag nog träffa Simon, och ikväll blir det feeest hos Filip!:-)
Ni ska få några gamla bilder nu, (bilder från festen förra veckan kommer oxå så snart datorn är klar!!)imed att jag sitter vid en dator jag aldrig använder. KRAM
julen 08

lanzarote 08-09




halmstad tror jag att det var(?)- kusiner!


Datorn ska lagas..:-)

Datorn ska lagas idag! :)
Så blir mer uppdating under helgen. Ikväll blir det strandbaden och kommer att bli fede nice. HAHA. Jag sitter såklart i skolan, och sommar är ute, rikigt härligt väder här nere i Skåne!! KRAM

Skolan..

Datorn är fortfarande i sönder.. Blir kanske lagad snart!:)
Igårkväll var riktigt galen. Haha.. Kom hem runt halv 10 tror jag, sängen kallade direkt och såklart somnade man snabbt. Försov mig idag, så fick ta några bussar senare:(
Helgen kommer att bli ball, nästa oxå! Väntar bara på besked från Södervångsskolan, som kommer idag!;-)
KRAM

Data sönder?

Bara så att ni vet så har min dator gått i sönder tror jag. Fan vad tråkigt!!!!!! Jag är inte på humör för att blogga, så ni får nöja er med detta tills jag kommer tillbaka.

Hanna<3

Jadå, en glad hanna hoppade på mig i korridoren imorse. Hon sa till mig att hon inte skulle komma till skolan, (hon skulle till tandläkaren)- men klart kom hon! Härligt att se min cpunge igen.=)
Kom hem från en konstig dag, väntar fortfarande på besked från rektorn på Södervång skolan, riktigt spänd..:(
Ska träna strax, jag känner dock inte för det, av olika anledningar men det stannar mellan mig och mina vänner. KRAM






Vinst mot serieledare!

Härligt det känns att vinna mot Åkarp (Serieledare). 3-0 tror jag att det blev. Fick dock inte spela så mycket, men det var ändå lika bra när jag haft ont i magen igårkväll och hela dagen idag.. 
Snackade med Hanna idag innan, hon har nyss kommit hem från kalkon. (Turkey=Kalkon/Turkiet)Hehe.. Snackade i en timme tror jag, minst 50 minuter!! 
Tänkte ta det lugnt resten av kvällen, titta på någon film och sedan lägga mig. KRAM






Lördagkväll

Fyfan vad roligt det var igår! Trots att kvällen var kort och varade bara till 11?? 
Först var det ju tjejmiddag hos mig, 11 styck tjejer satt och åt tacos! Efter det drog vi hem till Victor, för feest. Där var även Mogge och Markus. Och så höll kvällen på, bilder fick man såklart! 
Ska spela match med damorna idag, efter det, ska jag kanske träffa ewelina, som man inte har sett på flera månader! :) KRAM
ni får provsmak på dessa bilderna, imed att jag har inte fått alla;)





Cup, fest:D

Tjo!! Spelat cup nu, förlorade alla matcher, även om vi inte var värda det! Det har dessutom regnat hela dagen (om det gjorde saken bättre?) Men det har varit jätteroligt, alltid kul med mitt lag<3
Ikväll blir det fest med tjejerna hos mig:D Hoppas att det kommer några bilder (men det kan jag inte lova) Hörs lite senare kanske. KRAM
Haha, känner ni igen det?:D


Fredag

Har kommit hem från stan för ett bra tag sedan. Blev; en bikini överdel, svart tubopp(kjol), liten kam.-tack mamma<3
Har i stort sätt gått där hela dagen. Kom hem, åt och ikväll blir det talang och modern family. Imorgon kommer det att blir en superlyckad dag! Spela cup på morgonen-eftermiddagen, fest på kvällen! Jag måste säga att jag är inte långt ifrån en systemkamera nu, så mycket som jag tjatat! Snart kommer den:D Vi hörs. KRAM
är det inte sötaflickorna i danmark??



Malmö..

Ska iväg till stan idag med mamma! Väntar på att hon ska komma hem.. Igår blev det hanna, simon och filip. Efter det såg jag film med anna.=)
Vi hörs lite senare. KRAM
min katt i action..


HSM2

Haha, nu sitter jag och Hanna och ser på HSM 2. Igår tittade vi på Sex and the City. Träningen kallar om någon timme eller två. Efter det drar vi och handlar och sedan träffar vi bögarna..... KRAM


Hanna gör Frisyr..?

Nu gör hanna en frisyr på mig?? Sen ska jag göra något på henne. Efter det ska vi titta på film, Nyckeln till Frihet- världens bästa film!! 
Vi har gjort en mysig "sovhörna" framför teven, ätit massa onyttig mat, men yeye. Hörs senare. KRAM


Hos Hanna

Nu har jag kommit hem till Hanna Persson, vi åt nyss pannkisar, mums. Killarna är oxå här! Ska sova här inatt:D
Imorgon är det träning osv, med lunch!(Y) Sen går vi hem till mig och sen handlar inför helgen!!
Vet inte vad vi ska göra nu, men säkert något kul!! KRAM
VI ÄR SÖTA:D








Hey apple!

Som igår, riktigt fint väder!!!!
Skola och allt, jag går inte till skolan imorgon, torsdag eller fredag. Och till helgen blir det massa trevligheter! Ska iväg på träning snart. Bråttom, måste dra. KRAM
Omg...:(

What a weather!

Varför sitter jag och lyssnar på "I'ts raing men" när det är solsken?? Har dessutom sett på Bring it on "all or nothing" idag, vad annars lixom?? Är det jag som är Bring it on bruden?;) Jag och bror var nyss ute och spelade fotboll. Vilken tur att vi har träning idag, konstgräs dessutom! Skoldagen var väl helt okej, förutom att jag är så avundsjuk på hanna som är i Turkiet, saknar dig:( 
Måste plugga ikväll till två redovisningar, typiskt.. KRAM
DETTA ÄR MITT RUM OSTÄDAT! :D


Fotboll!

Nu har jag kommit hem från matchen. Idag fick jag spela "avbytare", spelade ingenting av matchen, men jag hade hoppats på det oxå, jag är så trött och förkyld, det var lika bra de.
Simon var över här ett tag, jag måste säga att jag ägde honom på Fifa&Fuzion Frenzy. Haha. Ska ner och äta något litet, sen tror jag att jag kollar färdigt på filmen och går o lägger mig.. KRAM

Fix-städ-dag

Mysigt igår med Anna, vi bakade supergoda kanelbullar som jag önskade att ni kunde smaka! På kvällen handlade vi chips och såg på Hannah Montana The movie. Den var bra;) Idag har jag för det mesta fixat och städat här i huset. Senare under dagen ska jag spela match med damerna. KRAM
bilder på godingarna





Utkast: Maj 8, 2010

DETTA INLÄGGET SKREVS IMORSE, DÅ INTERNET VAR DUM MOT MIG..
Sorry för den dåiga uppdateringen igår, hade inte tid!
Igår efter skolan stack jag till Anna, där Linnea oxå var. Vi hade ball, som vanligt haha! Senare på kvällen var vi hos Anna med Sebastian och Simon. Riktigt kul, fast pojkarna var halvdöda...(?)
Idag tänkte jag och Anna gå ut, men jag börjar bli sjuk, så vi stannar inne och bakar kanelbullar hemma hos mig. Mumsigt, för att jag gör de bästa bullarna, det kan pappa instämma! Bilder kommer nog, för att kameran ligger med i köket tillsammans med oss! Ha en bra lördag, för det ska jag ha, trots min ondahals och förkylning. KRAM
ps. jag dricker 40% sprit nu!! mamma och pappa sa att jag skulle. Haha, nejdå. Jag gurglar i det nu när jag har ont i halsen, starkt, men det hjälper!! 

Södervång kanske(??)

Drar strax iväg på träning trots min halsont.. Det är ju fika efter och snack. Mysigt som vanligt, med mina favoritmänniskor! Funderar på att kanske byta skola, även om den funkar bra för mig, så hade jag trivts mycket mer på min gamla, och det påverkar så mycket av skolan och arbetet!! Men det kommer att bli till åttan isåfall, vi ska snacka med skolorna och pappa lite. För att detta kan vara något tillfälligt..(?)
Ska börja fixa smått nu. KRAM!
amanda, jag och ida. <3



Anna&Emelie

Nu har jag nyss lagat och ätit fläskpannkaka! Innan idag var jag hos Anna, med Emelie. Haha, bästa skrattet idag var ändå när jag hittade en gammal text som Anna skrivit år 2004! Ska göra lite te(?) och gå o lägga mig, försov ju mig idag, men jag ska nog ta en senare buss imorgon, vi får se. KRAM
Hanna, jag och Vendela
fuskishanna är i Turkiet nu, ååååh.. jag vill oxå utomlands:(:(:(:(


Träna

Kommit hem från skolan, och det blev inget inlägg igår, för att min dampdator stängdes av efter ett långt inlägg...!
Sticker snart iväg på träning, gräs idag då. Vi hörs senare (hoppas jag). KRAM
sötnos vendela

beccy friade, med gräs.....:(

tight ass;)



kändisfoto, hahahahahahaahahahhaahahahhaah:D

3-2

Hej allihopa. Kvällen igår blev lyckad, kul att träffa alla igen. Efter, runt tio stack jag, anna&robin hem till victor, blev där i en halvtimme/tjugo minuter. Sen bar det hem, trötta som vanligt. 
Idag vaknade jag med huvudvärk, vilket jag gjorde igår med. Stack till matchen med A-laget, 3-2 till oss blev det. Bra spelat flickor!<3
Senare, kanske jag träffar anna, om vi orkar, haha! Annars ska jag vila upp inför skolan imorgon, har mycket att plugga till provet osv. Vi hörs. KRAM
mer gamleby<3
Jag är bäst i köket, och då menar jag allvar!;)

rebeccas fina dukning (ni kanske undrar om hon inte dög åt något annat, men fråga henne då..)

aw, mästerkockarna (eller inte..?)

Jag, Vendela och Amanda. (på tekniken)

fullt upp med att bygga..? Eller så leker jag allmänt..


Vår snyggaste kastmaskin! Man får nästan lust att sätta en barbiedocka
på den?? Andra fick såklart inspiration från oss, och gjorde såklart samma!!!!


Uppdate.

Tråkigt att det bara blir bloggande ibland va? Men jag börjar tappa lusten.. Men ni ska få ett inlägg nu med lite bilder från gamleby!! 
Igår var det fest hos Lina, i dala, stack ut till bålet sedan. Var tvungen att åka hem ganska tidigt, hade match imorse, samling klockan kvart i nio!!!!!! Men tack för igår..<3
Idag spelade vi som sagt match, mot höllviken, de vann med 3-1, fast jag tycker att två av målen var onödiga.. Aja.. Ikväll drar jag till tivolit i Vellinge! Ball, brukar alltid vara så himla roligt. Men på dagen ska jag ta det lugnt, det behöver jag! KRAM (det kan bli lite extra med inlägg idag, vi får se...;)
min och hannas sängar, min underst hennes överst.

innan vi skulle bada;)

osminkad den kvällen:)

detta spelet spelades 1 gång, till skillnad från monopol.

jag och amanda, hehehehehe

ida och amanda i farten!


söta joanna!

pojkar

VÄRLDENS GODASTE TE, (knarkades i gamleby...;)

sötisar amanda och vendela dricker det oxå!


RSS 2.0