Ute med friends:)

Har precis kommit hem från ännu en kväll ute med vänner. Matchen som spelades idag, förlorade vi med 6-0.. Konstigt, när dom spelar i två divisioner högre än oss (tror jag). Ska se på film och sen sova nu. Kram
jag e grym på att baka:)

Dam-Match

Hej på er! Igårkväll umgicks jag med Elli, Nea och Hanna, hemma hos mig. Kul som vanligt (a)
Ska runt halv ett ha samling till matchen som vi ska spela med damlaget- vi möter Trelleborg, som sägs vara bra.. Vi hörs senare mina vänner! Kram
we like buts..
'
Elli, sötis

Nea & jag dansade till mycket bra låtar..

Hanna&Elli

Jag kanske gillar godispåsar?????!

Dessa vågar jag inte åka..

..Gör du?

Den enda på denna videon är 12 som jag hade kunnat tänka mig att åka ändå, dom flesta jag är rädda för, är pga höjden:$ :


Jag ska hem till Linnea snart, där även Hanna håller till. Vi ska bada antar jag, har med mig kameran så bilder får vi absolut hoppas på!

För er som..

..har svårt att äta en kykling vinge med EN hand:


som har svårt för att bygga ett pappersflygplan som kan skjuta:


som har svårt med att vara en gangster:


som har svårt med att vara en fjortis:


Sådär tjejer och killar, hoppas ni hittar det ni behöver och jag tror säkert att det finns något för alla här! Det lönar nog sig att vara snäll som jag:)

Home!

Äntligen hemma från Danmark. Har egentligen massor att berätta men jag tänker låta bilderna som jag laddar upp senare tala. Skulle egentligen träffa Ellinor ikväll, men fick tyvär säga nej för mitt illamående höll på att gå mig på nerverna.(Sorry gumman!) Kram.
Blev överraskade med ett ROSA bortaställ!!!! <3

DANMARK

Detta blir förmodligen mitt sista inlägg innan jag åker till Danmark med laget!
Igårkväll drog jag och mina kusiner till "rampen", inte det roligaste, men skönt att få vara ute ändå. Har inte rikitgt packat klart, men snart är allt klart! Kameran är med, men jag är nog inte den enda om det, haha.
Vellinge IF F96/95/94 <3



Dator-uppe!

Yes, nu har pappa fixat den stationära datorn däruppe. Så jag sitter vid den just nu och kommer alltid att göra det! Min laptop gick isönder för några månder sedan ju.. Håller på att baka(såklart), kanelbullar för att ikväll kommer våra kusiner hem till oss. Imorgon åker mitt lag och jag till Danmark, roligt..<3 Håller även på att skriva en packlista. Kram:)

Konstig..

Fy vad jag känner mig konstig just nu, vill på ett sätt åka till Danmark & på ett annat sätt vill jag inte..? Himla jobbigt är de. Massa saker som händer i mitt huvud och jag vill bara få stopp på allt! Uppdaterar när jag känner mig bättre.

"Rampen"

Jadå, då har man kommit hem från en kväll vid rampen (det nya stället här i vellinge, ingen aning varför, men så är det!) Varit roligt som vanligt, snackat allvar och trams, alltid bra(y) Ska ta och se på en film strax, sen sova. Imorgon blir det packa och lite annat. Kram på er!

Linnea sov här!

Var ute igårkväll och träffade massa, som jag inte orkar berätta(a). Sen stack jag&Linnea hem, hon sov över hos mig, vi satt uppe sjukt pigga och dansade och sjöng till musik..? Sen däckade vi direkt när lampan släcktes.
Idag vet vi inte vad vi ska göra än. Kram
<3

"Tjej-dag"

Hejsan, ursäkta min dåliga uppdatering. Men jag och Linnea har gjort fotbad, målat naglarna, ansiktsmask&hårinpackning hela dagen. Har varit mysigt! Stack ut en stund, träffade några i ett par minuter (?)
Ska iväg och träna om någon timme, efter det ska jag&Linnea äta på Santa Lucia. Och sen ska vi kanske bada i jaquzzi hemma hos Rebecca. Vi hörs. Kram
fotbadet (i en hink)

till tånaglarna (jag gillar att ha udda färger på tårna:)

Linnea<3

Två hårinpackningar, En ansiktsmask

Tjejerna

Avlsutade med en halv ost-skinkpaj och en halv "mexikansk paj"

första vellinge-vänner

&då talar jag om Linnea&Anna<3
Har umgåts med dom hela dagen och man kan kalla detta för en chilldag. Vi har kollat på film hela dagen! Efter vi sett en film, drog vi till ica och handlade bullar, köttbullar, chips och läsk. Muuums. Sitter just nu hos Linnea, sen kommer Anna och vi ska bada (såklart). Vi höres. Kram


TRÄDGÅRDSRENSNING

Fyfan.. vad jobbig dagen har varit! Rensat trädgården hela dagen, och detta är en av sommarlovet tråkigaste och jobbigaste dag.. Har inte hunnit uppdatera heller. Var nyss på träning, härligt! Snart drar jag till Linnea, för att bada.(Som varje kväll nu på sistone). Kram





Pictures of the day

Nu har jag sprungit 7.1 km med Pappa&Jonathan, härligt! Var på stranden idag med släkten, mysigt. Blev ett eller två dopp för mig i det svinkalla havet. Bjöds på massor med gott och man kunde tro att det var "Morsdag enligt familjen Hansson"- men så var det inte. Rikigt gott alltihopa.
Ska träffa Ellinor senare ikväll, får se vad vi hittar på! Kram
Bilderna från idag








Fynd på Ullared!

Här kommer bilderna från Ullared+de saker som jag köpt (var berädd på att alla kläder är några storlekar för stora, jag tog alltid det minsta som fanns!)











97 år!!

Ja, ni läste rätt. Idag fyller min gamelmormor 97 år. Det ska firas. Så runt 12 åker jag in till Kämpinge, och är antingen på stranden eller skogen. Jag tror att jag tar med min systemkamera! Vi hörs när jag kommer hem. Kram


Ph 1: Min katt<3
Ph 2: Jag och Emil

Träning, igen!

Nu har jag äntligen kommit hem från en lika lång träningsdag som igår!! Långa pass, men inte lika varmt som igår.
Lite senare ska jag träffa Linnea. Vet inte rikigt vad vi ska göra, men vi får se;) Har tyvär inget mer viktigt att säga, så här sätter jag punkt. Kram
Har jag någonsin nämt att jag äääälskar att baka??




Det blev en bärpaj, denna gången! (Y)

 
 


Träning hela dagen!!

Uppdateringen beror på att träningen började 10 och slutade 6. Varit roligt, men rätt så jobbigt, nu när vi har kommit igång efter ett uppehåll. Tiden tillbringades för det mesta med Amelia (som drar till Venezuela om någon dag..), så sjukt roligt med henne! HAHA. Ni skulle aldrig förstå ;-)
Ska ta det lugnt ikväll, nog lägga upp bilderna från Ullared senare. Men just nu ska jag sätta mig vid TVn och se världens bästa, The Hills (first season). Kram.

Drar till Nea!

Igårkväll var superrolig! Tack tjejer och killar. Men främst; Amelia, Natalia, Ellinor, Anna, Josse, Louise. (Markus&Mogens). Bilder kommer, för att Amelia tog bilder med systemkameran. Det bjöds på middag och massa annat kul. Senare stack vi ut och träffade andra vänner. Lika kul det.
Idag ska jag träffa Linnea tvilling, vi ska bada i hennes pool. Och efter det, ska jag till Hanna på "Kalas", deras pool var runt 28 grader här om dagen! Niiiiiiiice. Kram










Vellinge igen

Nu är jag äntligen hemma! Har hänt så mycket på så kort tid&jag måste säga att jag har köpt ganska mycket. Handlade för ca 500 eller 600:- och jag fick mycket för pengarna!:) Ska lägga upp bild på allt sen. När jag har lite mer tid. Ska hem till tvillingarna ikväll, som fyllt år, GRATTIS!! Kom lite i sista sekund, men whatever. Kommer att bli mysigt iallafall. Tar dock inte med kameran, för nästan alla andra tjejer som är med, har en systemkamera. Vi hörs senare. Kram

Ullared

Hade superroligt igårikväll, tack för det! Klockan nio kommer Petra&Hanna, för att hämta upp oss för vi ska till ULLARED :D Dagen efter ska vi vara i Halmstad, så jag kan tänka mig uppdatering på Torsdag/Fredag. Systemkameran är med och jag lägger upp bild på det jag har handlat (om jag nu gör det), men jag menar, vem kan gå ifrån med tomma händer?? Har skrivit en superlång lista på vad jag måste handla, efter det kan jag handla fritt. Ses på snart igen gubbar.

Flickorna:)

Har nyss ätit och innan dess har jag hunnit; vara med linnea&anna (sett på scary movie 3&ätit pannkakor), badat hemma hos linnea osv. Ska snart träffa tjejerna.(Anna, Linnea&Ellinor), vet inte vad vi hittar på. Men jag är supersugen på att gå ut och sitta utomhus och bara göra ingenting. Vi hörs. Kram
Min lista på vad som måste göras!!!!

Städhjälp..?

Första dagen solen inte skiner och det är åtminstonde liite kallt!! Städhjälp har varit hos oss idag, men så går det när man sätter två barn under 15 år i arbete för att alltid städa hela huset. (om ni förstår vad jag menar??) Ska träffa Anna&Linnea idag oxå, vi hade tänkt åka till stranden, men det blir ju inte av. Jag och Anna ska göra mes fameuses cpêpes. Har även varit ute och sprungit 3 km på 10 min och 44 sekunder (stolt,haha!), för träningen börjar i helgen och jag känner att jag vill vara i form till dess!:) Kram
Haha, är det bara jag som älskar den första Scary Movie?? Den har nog den torraste humor, men i love it!:)

Tusen&2

Kom nyss hem från tusen&2 med mamma. Man blir så hiiiimla mätt på maten där (för er som inte vet, är det en hamburgar resaturang, världens bästa!)
Har varit och "småhandlat" idag, köpte och lånade min böcker idag, för jag måste ta tag i min läsning.. Hatar att läsa och jag har nog inte gjort det på ett helt år..? Men vi hoppas att det går bra denna gången. Ikväll blir det ta det lugnt och måla naglar, hihi:) Kram.
Jag idag. Lägg märke till att jag är X-tra brun! (Y)


Våran övervåning får vara med i bloggen- för att det var ovanligt städat idag!:D (Nej, jag sover inte i den sängen, utan det är gästernas..)


"Mamma dag"

Hejsan på er! Jag och mamma ska umgås lite idag. För att Pappa&Mattias har cyklat till Tyskland, JA NI LÄSTE RÄTT- Tyskland. Och de ska vara där i någon dag. Inte nog med det, för något år sedan cyklade pappa till Italien och FARFAR till PARIS!!? La famille du vélo Hansson.
Aja, vi ska gå lite på stan och fixa några småsaker och ikväll ska vi ut och äta, mysigt!
Som de flesta vet, vann ju Spanien, typiskt.. Är inte ledsen, men Holland var på min sida igår.. Saknar Holland jättemycket faktiskt! Jag har bestämt mig för att resa till alla platser jag varit i Holland när jag blir vuxen. Kram
lite bilder från Holland<3



Wacked day..

..som hade kunnat vara min sista.
Jag och Rebecca har varit på stranden från 9 på morgonen till ungefär 4 på eftermiddagen. Då jag mådde dåligt och beslutade mig för att hem, för hennes pappa skulle inte åka då. Jag hade heller inte ätit eller druckit på hela dagen, hade glömt allt hemma(och detta var en myyyyycket varm dag). Jag gick en bit och blev istället hämtad av Amelias familj. Tack så mycket!!
De såg att jag mådde dåligt, och jag hade kunnat svimma vilken sekund som helst, (dessutom hade jag varit själv gåendes på vägen och helt plötsligt tuppat av, vilken tur!) Så när jag kom hem cyklade jag till willys och handlade kex och dricka. Ikväll är det ju match och som ni vet, har jag lite problem med vem jag ska heja på.
Holland blir det. Jag blir inte ledsen eller sur om Spanien vinner. Men jag hade blivit gladare om Holland vann är Spanien. Kram


Fototävling?

Jag måste bara skriva ut min fråga här!
Är det någon som har en fototävling på gång?? Jag är sjukt sugen på att vara med i en. =)
En bild jag tog häromdagen lite snabbt

Black Eyed Peas

Är det bara jag som helt enkelt äääääälskar Black Eyed Peas? Det bästa är såklart om man har förstärkare och höjer till högsta volym. Något som ni kanske inte visste, är att jag gillar "black music"- som det brukar klassas som. Lite blandning av hipphopp, rapping osv.. Däremothatar jag rock, dansband, jazz, blues. Men jag har inget emot Pop och vanlig musik:) Här får ni min toplista med låtar från Black Eyed Peas. (Jag har alltid velat göra en egen toplista!) Tips: Lyssna med förstärkare och hög musik!

1.Hey mamma


2.My humps


3.Lets get retarded


4.Imma be


5.Pump it


6.Dont punk with my heart


7.Where is the love


8.Shut up


Trött!!

Hejsan. Sov ju i tält med 10000 vänner inatt, och snacka om att vi dygnade. Jag försökte faktiskt att sova, men hur lätt tror ni att det är när 20 pers hoppar på en?? Men jo, jag halvsov i kanske en timme, men det räknas! Så jag är så sjukt trött. Har varit jättepigg sedan 4 imorse. Och vi har suttit kvar på platsen ända tills nu!
Skulle egentligen ut och träffa flickorna, men alla var trötta efter natten så vi stannar hemma istället.. Kram

Oldies..

Ni kanske tycker att jag uppdaterar ovanligt mycket. Men det beror bara på att jag har ovanligt mycket tid just nu. För att ovanligt nog, gör jag inget idag. Tycker ni inte att jag har skrivit ovanligt lite ovanligt mycket?

Ni ska få ganska många bilder som jag nyss tog, de visas från Sverige, England, Frankrike, Australien och Holland. För att jag har bott på alla dessa stället (förutom Austr.) Jag vill bara komma tillbaka till den gamla tiden, då man inte brydde sig om något. Då värsta mardrömen var att inte hitta sin docka, som man just nu kan skratta åt.
Bilderna är dåliga, ljuset är dåligt osv. Men det får vi leva med! 








Pippi-peruken var favoriten efter dockan!

Att leka och sova är en annan tenik..


Jag ville leka pippi & det kommer jag ihåg!


Söt man var, haha!


Skoluniformen i England.


Ballettdans var tydligen poppis..

Man ska börja tidigt. Eller vad säger ni?


Såhär såg min framtid ut..?

Påskliljefestivalen i frankrike, kommer ihåg det så himla väl!

Första gången jag "lekte" med Neena.

När jag fyllde 6 år, fick jag bestämma vem som skulle sitta brevid mig det var många som ville det;)

Halloween med Neena och hennes kusiner. Vi var utklädda till prinsessor??:o



En annan slags ballett jag gick på?

#Gotland 3

Ett stopp på fårö, ett stopp på stranden. (Jag och Hanna)



Anton och Emil

Kusin Rebecca


Raukarna- Vi (eller rättare sagt jag!) kallar detta för Chickenrun stenen. (Flykten från hönsgården)- i verklighet påminner den om en utav tupparna:)


Kanske Playa (inte stranden..)

Hejsan. Idag ska jag och Rebecca se "Playa del sol" eller som vi kallar det "Playa", om hon hittar skivan. Vi har inget att göra idag, vi orkar inte sticka till stranden.. Men, vi får se hur det blir. Kram♥
bilder från igår (egentligen gillar jag inte dem, för att jag är helt osminkad..;)


Scary movie 5 på denna........HAHAHAHAHAHAHA


Vi har ett problem..

.. Mina två favoritlag (de jag hejade på från början) spelas nu i final. Klart att det är bra, för det var det jag ville! Men jag hann inte tänka så långt så att jag vet inte vem jag ska heja på. Spanien hejar jag på för att hela Barcelonalaget spelar där. Holland hejar jag på, för jag har bott där i 3 eller 4 år.. Ouupsi. Här får vi ta och tänka till grabbar.


I never thougt..

Hejsan alla läsare. Har varit på stranden med Rebecca (översaknad bästavän), Anna och Natalia. När vi var där träffade vi Stoffe och Fredde (tror jag att de hette :$). Överball, men varmt som saaaaatan.. Stack hem och vi märkte att det fanns gratis fanta. Men hur många tror ni att vi tog?- Jo, tre stycken var. Men snälla jag som tappade ena i sanden, gav den till Martin:)
Ska nog bada jaqqe hos Beccy ikväll. Kommer ni ihåg vad det var? HAHA!
Bilder från igårkväll





1-0 till Spanien

Wiiiiihoooooooooo, Spanien vann igår! Jag och Erica målade på något sätt spaniens färger i huvudet. Anna&Hanna målade Tysklands flagga i hela huvudet. När vi skulle ut, skämdes dom över att de hade förlorat, så de fula ungarna tvättade bort färger och skrev ist; ESP.
Igår på dagen med Anna





Match :)

Har hänt ganska mycket idag, men har dock inte fått bild på allt. Snart kommer Anna, Hanna och Erica. Vi ska se matchen med gott&färg/glitter i huvudet. (Bilder kommer)- HEJA SPANIEN(L)
Gårdagens två bilder;


The beach

Hejhopp. Strax drar jag&anna iväg till stranden. Kollade på film med henne igår och innan dess gjorde vi ingenting, fast vi skrattade så hiiiiiimla mycket. Vi höll nästan på att kissa på oss. Haha. Hörs lite senare. Kram
Sveriges finaste strand finns här!


Vanningen, nu ut!

Hejsan läsare. Idag har jag och Hanna varit på Vanningen och badat, för vi visste verkligen inte vad vi skulle göra. Så det slog oss att sticka dit. Haha. Just nu svider det i mina ögon, för allt klår i badhuset.. Snart kommer Anna och vi ska träffa Amelia oxå. Skulle egentligen till Trelleborg och titta på en teater, men jag hade verkligen ingen lust för att göra det. Kram

#Gotland 2

Igårkväll var vi ute och träffade vännerna, idag vet vi inte rikigt vad i ska göra ännu. ;-) Kram
titta vad brun jag har blivit! men det är mera nu :-)


Bästis Hanna<3

Om ni inte visste, äääälskar jag att fotografera :)

Mot Fårö



Sjukt dålig bild, men det var fingret som var det roliga (roliga och roliga..haha..)


#Evelina, Hanna & Anna

Svart tröja; Jag.      Vit tröja; Anna.      Vitt linne; Hanna.










Taking pictures

Sitter brevid Hanna nu med vars en dator. Vi har tagit bilder med Anna idag oxå. Snart ska vi ut igen. Jag hinner inte lägga upp någon bild nu, för att jag ska äta. Men ni får några stycken senare:-) Kram

42 grader!

Herregud, jag kollade på termometern och den står på 41.6 grader. Jag och mattias hittade en fläkt i garaget som satt på full fräs medans vi kollade på "The day after tomorrow", klimatet var den stora skillnaden och det kändes faktiskt skönt att komma ut efter att ha sett den.
Ska ut och jogga, och sen ska jag träffa Anna och kanske Hanna (som ska sova hos mig inatt). Vi hörs senare. Kram



"This is my life"

-Spelas just nu på tv, och FY VAD DÅLIG HON ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu har Hanna gått hem, vi har varit på stranden idag. Härligt, men varmt och det fårvånade mig mest att det var supervarmt i vattnet! Men jag kan bara tacka för det. Kram
blir inga bilder, för konstigt nog, funkar det inte..


Stranden!

Var ute igår med Natalia, Louise, Simon, Elli och Mathilda. Spöade upp små skitungar och spelade vollyboll +att mot slutet kollade vi på Scary Movie 2 :-)
Strax kommer Hanna och hämtar upp mig, så drar vi till stranden. Kram

#Gotland 1

Familjens packning (nästan allt)

Musik, och nej- jag har inte tröttnat på låten än;)

Ett stopp i Kalmar för en natt


På båten mot Gotland

Framme i Gotland på Kneippbyn (där vi bodde)

Min sovplats:D

Liten utsikt från "tjejernas rum"


Home, sweet home

Har inte kunnat uppdatera mer, har inte haft tillgång till dator. Men vi åkte hem från Gotland i Fredags. Sen sov vi hos mormor fram tills idag. Så vi har suttit i bil hela dagen.. Har ganska mycket att säga. Men det kommer till bilderna som jag laddar upp lite då och då. Kram
detta köpte jag både på Gotland&Småland

Allt var billigt måste jag säga!
Leopardtröjan; 99:-
Svarta linnet; 60 :-
Randig bikini; 99:-
Gråa shorts; 79:-
Dvd; 25:-
Två filmerna; 13:-

RSS 2.0