blogg.se HAR DAMP!

DÄRFÖR KOMMER JAG INTE IN, FÖR DET HAR DAMP.. SÅ JAG KAN INT UPPDATERA, MEN NI FÅR HÅLLA ER UPPDATE, MAN VETJU ALDRIG NÄR DET FUNKAR IGEN;)

Kom äntligen in!

På hela dagen har jag inte kommit in! Helt sjukt.. Jag hinner inte uppdatera, men jag gör det imorgon istället. Kramar<3
världens mest saknade storstad.. Mexico City.

Hemstudiedag!

Ohyes! Det är hemstudiedag idag, vilket betyder att vi stannar hemma från skolan gör att arbeta hemma.. Lite annorlunda jämnfört med er, men that's the way it is! Har massor att jobba med: So, ?NO?, Teknisk rapport.. Lyckat. Men jag kommer inte in på dp, som det kallas(eller jag gör det;) så att jag kan inte arbeta, tar nog igen det imorgon då. Nu tänkte jag lägga upp bilder från Mexico, men ledsen.. min dator har svininfluensan idag och kan tyvär inte ladda upp någon fucking bild.. Han ursäktar med nysningar lite då och då. En annan dag!
<3


Fullt upp!

Åh. vad jobbigt! Jag har inte kunnat blogga för att jag har haft så mycket att göra och jag tappar en massa läsare på detta. Men jag lovar, jag ska bli bättre och åtminstånde uppdatera 1 gång om dagen.
Idag har det varit skola och sådant, och imorgon har vi hemstudiedag, riktigt nice!! har nyss varit ute med vänner. Och ska kanske sova över med Rebecca idag. Lika roligt som vanligt. Många av er har frågat: När laddar du upp bilderna från Mexico?
Haha! Jag visste att många skulle vara spända, men nej!! Jag ska inte ladda upp alla på en gång, utan jag vill göra det roligt för er;) Jag gick förbi en affisch, där det stod om kvinnan som spelar Lisbeth Salander, och hon är så himla grym på det hon gör hon får massa +++++ från mig, men hon vann för bästa skådespelare igår och jag har hittat en bild på sig i filmen och en i verkligheten, riktigt skillnad! Titta själv:
filmen


verkligheten

SENARE KOMMER MER BILDER, HINNER INTE NU MER! ;)


måste bli bättre..

..på att uppdatera! Det kommer fler inlägg, jag lovar!
Sitter i skolan, väntar på pappa, ska ha utv.samtal. Hör av mig senare. <3

Söndag

Hej på er!
Jag har nite bestämt mig än vad jag ska göra idag, men jag har massa olika planer.. Vi får se hur det blir. Shoppade lite kläder och sådant igår.. Nu ska jag fixa mig lite och höra av till lite personer hur det blir idag! <3


Stan med Rebecca!

Snart kommer mamma hem och vi drar in till byn en snabb runda, sedan sticker jag och Rebecca till stan och shoppppaar:) Jag har ju ändå bara 150 kr att handla för på mitt pressentkort, haha!:(
Men man får passa på när det är rea! Jag hör av mig senare! Pussar<3


Hos tvilling!

Nu sitter jag hos Nea, my twin. Hon är på toa och jag passar på att blogga;)
Här får ni lite gamla bilder på oss. Kram <3


<3


Helg!

Jag har inte kommit in på bloggen, därför ingen uppdate.. Så sjukt rolig skoldag var det idag! Sjuka är alla på hela skolan,:)
Ikväll har jag lite planer.. men inget är säkert än. Vi får se hur det blir, försöker ladda ner något slags photoshop, men inget funkar!! Jaja, om ni har tips så säg till! Nu ska jag ta och göra lite grejer, ha det bra. Kram<3


Hanna var här.

Hanna var nyss här, men nu har hon stuckit. Vi har lagt ansiktsmask och tittat på film. Snart ska jag sticka iväg till ica för att köpa bacon, haha! Idag ska jag laga maten för att jag ville så gärna ha fläskpannkaka, och då var jag tvungen att göra det.. Jag älskar verkligen fläskpannkaka!
hotelet i mexico city (finare än på bilden..)


VÄRLDENS ANDRA STÖRSTA STAD! :o


<3


Evelina svarar

DET MESTA HAR JAG KOPIERAT UR TEXTEN, MEN JAG HAR INTE FÅTT MED HELA KOMMENTAREN ;)
det var kul att ni hade frågor osv, jag tänkte ta och vara på dessa så gott jag kan.


hur ska en bra blogg vara?
Jag tycker att en bra blogg ska vara intressant, fina bilder och en header som lockar ;)

hur lärde du känna rebecca ?
Jag lärde känna rebecca genom fotbollen, men ännu mer när vi började i samma skola!

har du nånsin varit full ?
Nej, fyfan. Jag tycker att sprit är äcklig, tur det! Haha, jag tycker faktiskt att man ska leva sitt liv, och inte slösa bort det på sprit osv, i alla fall inte när man är så ung..

vem var den första du pussade?
Jag tror att mamma och pappa har nämnt någon david, de sa att vi gifte oss, men om jag pussade honom vet jag inte? Haha.

Jätteffin blogg :)♥
Din favvorit blogg?

Min favoritblogg är Fokis blogg! Den är så söt och hon har så sjukt fina bilder, man blir glad av den för att hon verkar till att vara en bra person. Jag brukar titta runt på lite olika bloggar.

hur besatt är du av att blogga?
Jag är inte riktigt "besatt", jag tycker bara att det är kul och gör det när jag hinner. Om jag missar att blogga blir jag inte sur över att jag inte har fått skirva av mig, utan jag är rädd att jag tappar läsare osv.

har du bott i skåne hela ditt liv?
Nej, kul att du frågar! Tro det eller ej, men vi var en flyttfamilj. Jag föddes i Malaysia(Asien, grannland till Thailand) Flyttade vidare till Helsingborg, från Helsingborg till London, från London till Paris, från Paris till Holland(Eindhoven) från Eindhoven till Geléen(oxå Holland) och därifrån till Vellinge. Roligt va? :)

vem är din bästavän?
Jag har några bästavänner, men min allra bästa vän är rebecca!

favoritfärg?
Jag gillar ljusa färger, speciellt ljusbrunt och ljusrosa:)

favorit kändis?
Jag gillar olika hela tiden, men just nu tycker jag ganska mycket om Brittney, MJ, Cascada och black eyed peace.- mest dans musik osv.

favorit ämne?
I skolan? Jag älskar idrott, haha! Annars kan jag tycka att svenska kan vara lite roligt ibland, faktiskt matte oxå- om man kan det lätt så är det roligt- inte annars!

vilka bloggar tittar du på?
Jag tittar på bla. fokis, kenzas, kissies, dessies, paows, och vänners bloggar. Hehe :)

har du någonsin skolkat?
På min skola kan "skolkat" tolkas på olika sätt, jag har ibland skitit i att jobba när jag har varit för trött, för att jag vet att det blir inge bra om jag gör det slarvigtl. Men jag har inte stannat hemma från skolan för att umgås med kompisar osv.

trivs du på kunskap?
Ja! Jag trivs jättebra, men jag saknar såklart min gamla skola, men jag tycker att kunskapsskolan är mer "rätt" för mig.

hur gamal är du?
Jag är 13 år och alldeles för snart 14!!

gillar du att träna?
Jag älskar att träna, jag gör det jag tycker är roligast! :)

bäst med en bästavän lr flera riktigt när vänner?
Jag tycker mer om att ha flera riktigt nära vänner, tänk om bästavännen är sjuk eller borta, vad ska man då göra?

hur var resan i mexico?
Resan var helt fantastiskt, det bästa jag någonsin sett.
vad gjorde ni?
Vi gjorde massor med grejor, bilder kommer upp i bloggen och en liten beskrivning till.
vad åt ni?
Vi åt: nachos, tacos, tortilla med smällt ost, tortas, sopes och allt man kan tänka sig!
hur var vädret?
Vädret var okej, blåste ganska mycket, men varmt var det!

vad tycker du om senap och mos?
Haha, jag älskar mos men hatar senap. Så jag vet inte riktigt hur de är tillsammans :)

men iaf nu ska jag fråga nånting bra =) lycka till med det... hahaha.
men Eve var får du allt i från som du skriver i bloggen?

Haha, jag skriver min vardag såklart, jag vet jag vet, ibland har jag galna dagar, men vafan är man tånåring så är man! (:

Gör du dina bloggdesigner själv?:)
För dom är skit fina.

Hehe, tack du! Nja, den senaste har en vän som heter Catha gjort åt mig, men alla andra har jag själv gjort. Nu på den senaste har jag gjort lite småändringar.

Du verkar ha en jättebra relation till din lillebror, är det så?
Ja och nej, när vi är vänner, är vi världens bästa! När vi är ovänner så är vi världens sämsta. Men för det mesta så har vi det ganska okej. Vi var bättre vänner när vi var yngre ;)

det står att du har spelat med damjr klassen, är dom svåra att spela mot?
Jag tycker att de kan vara lite tuffa ibland, men inte alltid, dessutom tycker jag det är kul att spela med dom som är äldre. De kan va från 0-18 år!!

om du hittar en 5:a på marken vad gör du då?
Haha, jag tar upp den såklart;)
Om du hittar en 10:a på marken äter du upp den då?
Nej, jag äter inte pengar, men jag kanske köper något ätbart för den.
Har du drömt om en flygande gris någon gång?
Hahaha, jag vet faktiskt inte. Även om jag har en superminne av drömmar. Varje dag jag vaknar upp berättar jag min dröm för mamma, pappa och bror!

brukar du skratta mycket, du verkar till att göra det och ha det väldigt kul alltid! är det så?:)        
Jag kan skratta som bara den och jag kan vara riktigt sur, men jag älskar att ha kul, så klart att jag skrattar mycket då! :D

vilka bloggar föjler du?
Titta bland de tidigare frågor, där har jag svarat! (:

var köper du dina sjukt snygga kläder?
Aw, tack. Jag köper de i vanliga butiker, dom du hittar på stan. Men jag ska ta och köpa nya kläder efter jag köpt en systemkamera, just nu är det lite svårt;(

vad är det bästa du vet att göra tsm med en kompis (ingen sport) ?
Jag gillar att bara umgås, det är mysigt och man förbättrar vänskapen. Är man flera älskar jag att gå på fester osv, det är de bästa som finns :)

Hur kom du till min blogg? (www.sabiiiz.blogg.se) - whops en länkning, haha. det bjuder jag på;)
Jag slumpade blogg, och så kom jag fram till din fina blogg. :)

hur kan du få jobba på chokladfabriken? vilken? och kan man få jobb där?
Nej, det kan man nog inte. Min pappa och mamma "äger" chokladfabriken, men den jag snackar om är min pappas och lasses, jag får ju jobba där om det behövs hjälp och det är jätteroligt tycker jag. Chokladfabrien ligger i vellinge, men ska flyttas in till "gamla mazetti husett" i malmö där mamma har sin butik.

Har du en kille? ;)
Hehe, för tillfället- nej..

Vilken skola går du i?
Jag går på kunsapsskolan i Trelleborg, en annorlunda skola där man tar eget ansvar och skriver sitt eget schema!


Kanske bandy..

Nu har jag nyss kommit hem från en lång skoldag-.- Jag ska strax ringa bästavän, det skulle jag göra när jag kom hem och vi ska se ifall vi ska se på bandy. Innan dess ska jag ta och redigera lite bilder ifrån mexico, jag har bestämt mig för att ladda upp 2-3 i taget så att det är lite spänning i det hela;) Nä, nu ska jag ner och ta något att käka.
jag tänker lägga upp bilderna i ordning, den första bilden först osv. men jag lägger inte upp alla;)
imed att jag inte fick ha med så mycket fick jag bara proppa i allt i en liiiten väska..utsikten uppifrån, jag älskar moln


jag och bror, trötta men glada, haha!

DET FUNKAR!!

Ohyes, det funkar igen, hääärligt va? Haha, jag är glad nu. Träningen var inte inställd med det var en riktigt rolig träning, alla var glada trots vädret, så är ett riktigt lag! Har nyss ätit och duschat och jag ska gå och lägga mig snart, är tröttt...Imorgon är det en ny skoldag och jag har redan tröttnat.. Även om det är kul att komma tillbaka första dagen, hehe! Imorgon ska jag svara på era frågor, ska bli roligt att för första gången svara. Ha det bra och sov gott på mina läsare, ni vet att jag tycker om er ;)
jag älskar er, verkligen!
MEXICO BILDER KOMMER STRAX!!

första skoldagen

Hejsan alihopa! Idag var det som sagt första skoldagen för mig som varit utomlands. Känndes skönt att f träffa alla saknade vänner osv. Lite senare har jag träning, men jag är inte helt säker, för att det har snöat här nere i skåne och jag vet inte om planen är "snöfri" men vi får se. Annars ska jag ut och träffa rebecca, hon har varit sjuk, men känner sig bättre nu. Kul att ni har många frågor att ställa, men jag ska snat ta och svara på dem, har jag tid ikväll så kanske jag gör det. Jag är inte inne på min dator för tillfället, varje gång jag loggar in, så kan jag inte trycka på "översikt",sjukt jobbigt! Menmen, så ni får nöja er med lite gamla bilder. Hehe(a) Se u later <3
ingen mobbing tack, haha!Hos Anna

sitter hos anna nu med anna och hanna hejdå. <3

FRÅGESTUND!

Eftersom många av er har svarat att jag ska ha en frågestund så tänker jag ha det! :)
Men eftersom många av mina läsare inte känner mig så bra, så kan ni fråga vad ni vill, ni kan kommentera anonymt om ni så vill, men svaren kommer om några dagar. Don't forget, inga frågor är dumma!


you're a chriminal as long as you're mine!

Har precis hämtat min älskade katt, åwh, så söt han var när vi hämtade upp honom. Hehe. Så fort rebecca har gjort sig iordning och ringt mig så sticker jag hem till henne, men det blir en stund bara för att hon är sjuk :/
Senare ikväll drar jag kanske till trelleborg, om jag orkar!;)
Jag funderar på att ha en frågestund, om ni har något att fråga ofc, men tycker ni att jag ska göra det?
dagens outfit och facelook!


borta i solen bäst, hemma i kylan lite bra..

Nu har jag kommit hem och det är ovanligt kallt här. Känns på några sätt bra att vara hemma men jag skulle kunna tänka mig stanna där ett tag framöver. Nu blir det vanlig uppdatering igen, jag funderar på att byta till devote, och en jättesnäll tjej ska fixa min design åt mig, eller i alla fall bild. Superglad! Bilder från Mexico kommer självklart, men i olika inlägg har inte hunnit redigera någon eftersom det är över 400 bilder tror jag.. Innan ringde jag rebecca, jag bara: hallå detta är telenor kundtjänst.. och hon skrek i telefonen; är du hemma?!!!!! Hahah, sjukt gullig. Nu ska jag fixa till lite saker på devote.se till min nya blogg. Kramar <3  

hem..

snart drar vi till bussen och vi vantar oss en 24 timmars resa hemmat.
bajs oxa, all brun farg man skaffat kommer att forsvinna pa en sekund, tyvar ar det sa.. man vill ju heller inte vara kritvit pa vintern? jag far ga pa brun utan sol. =)hehe. jag overlever nog, skolan och allt nar man kommer tillbaka, men jag har planerat jattemycket nu detta aret+sommaren, hoppas det blir det basta aret hitils! vi hors senare, I will be back sverre (sverige) <3

solen kommer!

yes! solen har kommit till stan och snart ska hela familjen ner till stranden, haarligt! snart aker vi hem, bara tre dagar kvar, kommer att sakna detta stallet. <3
nagon som ar avundsjuk?


ingen sol..

men aah, det ar ingen sol har! bara molnigt, hoppas att det klarnar till sig, bara en massa molnmolnmolnmoln.. saknar solen vi hade i 3 (?) dagar.. aja, far se om det blir nagon sol igen. <3

sista dagarna..

nu ar det bara en vecka kvar tills jag aker hem :(
kommer att sakna varmen osv, har brannt mig och det har bara gatt 3 dagar i solen, hahah..
jag vill att fargen ska stanna tills jag kommer hem, men det tvekar jag pa.. det mesta kommer att ga bort pa flyget.=(
hoppas att ni fryser ihjal =)

Playa del carmen

Nu har vi kommit till varmen, sol och bad, nice i love!!!
aaaah, det kanns som att jag har missat sa mycket pa nyar... alla fester osv. :(
vad har jag missat?

RSS 2.0