Just nu


Sitter här med Hanna, bajskorv hos är. Fick bland annat högtalare och en locktång, vilket var det jag önskade mig. Men vad ska jag önska mig av mina föräldrar? Dagens i-landsproblem..

Vuxenkalas


Åh, ni skulle sett. Svinkul var det igår på marshmallow. Det bästa var att man inte kände någon (nöstan) och att vi var yngst. På strandbaden känner man alla och där vågar ingen gå fram och dansa med en, här var det pang på! Äh, men vi alla vill göra om detta och vi håller tummarna för att det blir en gång till.

Nu städas hela huset med hjälp av fyra små råttor (som ska föreställa mig familj!!) 21 pers kommer till oss runt 5 för att fira mig. Vilken släkt/vänner man har. Eller beror det på maten? Pressenter får man och såklart träffa alla. Nu ska jag fortsätta med att hjälpa min familj. +att vi ska ha jordgubbstårta med massa grädde, som jag ääälskar! Kram

Marchmallow

Ohye, sitter här med tjejerna, är supertaggade!! HAHA. Vi väntar på jossan och beccan, sen runt 10 drar vi ut. Vi hörs lite senare sötungar. Pussss

Tidsinställt


Njut av en bild på mitt och hannas videosamtal, hon vet inte om att jag printat bilden!
Jaså, ni kom i tid för mitt tidsinställda inlägg. Där hade ni tur!! Nej, men jag är på träning och sliter häcken av mig, bättre det än att sitta och dega framför min blogg och bli tjocka. Eller vad tycker ni? Nej, förlåt jag ska inte ha fördomar om er, ni är säkert jättesmala allihopa! Ni får ha det bra, glöm inte att kom tillbaka! Kram


Arg










Åh vad jag saknar Thailand!!! Bilderna är ifrån tripen med familjerna som oxå kom till Thailand, remember?
Och första bilden, är en av Thailands godaste maträtter; Pad Thai.
Åh, ni skulle sett mig efter (och under) matteprovstiden. Den sista uppgiften (som endast 1 klarade, vad jag vet av) var omöjlig att lösa på alla 12 sätt jag provade på. Alla var nog mist lika arga som jag var och skrek ut, amen detta är omöjligt. Ilsket lämnade jag salen och min stackars nyckelring fick ta skiten, jag slängde omkring den här och var (fråga mig inte varför, men det brukar vara ett bra sätt att bli av med ilskan). Lugnade ner mig med lite vatten och no-lektion. Stack hem och nu är jag så sugen på något sött, eller är jag det? Panik.. Dagens i-landsproblem. Ja, inte bara aptiten, men oxå provet! Nu ska jag relaxa lite, senare är det träning i det kalla vädret, brrr..

Försöker fixa designen


Åhnej, såhär tam är jag inte just nu..
Som ni ser är min header borta, IGEN! Jag tror att mitt konto inte vill sammarbeta med mig överhuvudtaget. Jag ska försöka fixa det och när jag har gjort det, tänker jag bestraffa min blogg med riktigt hård smisk..

Fika, Hannas birthday!


Wiho, kom nyss hem från björns som jag där fikade med Hanna (GRATTIS BYXMYNDIG NU!!), Linnea, Anna och Elsa, väldigt mysigt. Efteråt mötte vi upp Rebecca och Josefin, gav dem lite pengar. Vi ska på marshmallow på fredag, ohye! 16+ egentligen, men vi kommer ändå in för vi slipper visa leg!!:D Kommer att bli överball. Ska snart plugga, hade prov idag och har två prov imorgon. Kram


Hur ska jag börja mitt inlägg??


Man vet aldrig hur man ska böjra sina inlägg, känner ni likadant? Det är alltid Hej, Hai, Tjo eller något annat liknande. Varför inte börja sitt inlägg med att säga Kanelbullar?
Har nyss kommit hem från skolan, inte hänt särskilt mycket, inte mer än vanligt i alla fall. Ska dra och träna lite senare, utomhus brrr.. Sitter och kollar på "bästa scener" i rosa pantern, så himla roligt, älskar det!! Speciellt med hans jättebra franskuttal!
Vi hörs! Kram


16 sanningar du kanske inte visste


1. Jag har ett otroligt luktsinne. Fast på ett annat sätt (jag är ingen hund..) utan jag kommer ihåg folk, platser, årtal med hjälp av lukter. Om någon kommer fram med en kräm eller något kan jag utbrista: DET LUKTAR HOLLAND!
2. Jag har jättelätt för att sakna platser på en semester och när jag gör det kan jag börja gråta och längta tillbaka jättemycket.
3. Ena dagen kan jag vara jättenöjd med mitt utseende, andra dagen kan jag känna mig jättemisslyckad.
4. Första gången jag träffar människor brukar jag skämma ut mig, men det brukar vara ett bra sätt att folk kommer ihåg en.
5. Jag har bättre betyg än vad man kan tro! Folk brukar inte tro på mig när jag berättar om mina betyg, jag vet inte om det är posetivt eller negativt..?
6. När jag är arg/ledsen skriver jag alltid av mig på en hemlig blogg- det funkar nästan alltid ;)
7. Jag är svinrädd för djupt vatten, höjder och fiskar- vilket är mina absolut värsta fobier i rangordning.
8. Jag har aldrig åkt skidor, men vill jättegärna. Jag har heller aldrig spytt (vad jag kommer ihåg, men när man var liten räknas det inte)
9. Jag har kunnat flytande franska och holländksa, men franskan har försvunnit nästan helt, holländskan finns kvar.
10. Jag tycker om att gå till skolan, för att jag älskar alla mina vänner och tycker att det är superkul att träffa dom varje dag. Tycker dock inte om att gå till mina fransklektioner, där jag inte kan någonting (vilket oxå är mitt värsta ämne)
11. Mina bästa ämnen är Matte, Engelska och Svenska.
12. Som framtida jobb vill jag jobba som event-fixare om man får delta i festerna ;) 
13. Jag gillar inte choklad (fastän mina föräldrar äger en chokladfabrik och båda producerar olika sorters choklad dag in och ut..)
14. Jag älskar bebisar, tycker det är skitkul att ta hand om dem. Älskar att ta hand om folk överhuvudtaget, som t.ex. jag praoade på ett ålderdomshem, riktigt häftigt att se faktiskt.
15. Jag älskar att gosa med kinder, som mitt offer tar jag alltid Mattias, men han blir jättesur och mina föräldrar likaså, jag får alltid skäll då.. hihi.
16. Jag älskar musik!! Älskar att höja volymen på max och lyssna på hip hop eller niggadunk, som exempel: Usher, Flo-rida, EMINEM, T.I och sen från en helt annan sida älskar jag Maroon 5, speciellt Misery (en låt som påminner mig om en viss person jättemycket). Hehe, love it!

Måndag



Jag saknar Thailiand så himla mycket, maten, alla platserna, människorna, värmen, allt- men framförallt PLATSERNA..
Hallåja. Var i skolan för någon stund sen. Haft en rolig dag. Speciellt på hemkunskapen, då jag och Elsa för det mesta tramsade, snackade amerikanska och brittiska och lekte med "world trade center"- vilka barnungar vi var. HAHA!
Ska ta det lugnt idag fram tills träningen tror jag. Om jag inte hittar på något annat jag kan göra, träningen börjar ju vid 8. Kram

Lugn helg


Natti har stuckit och vi har nyss ätit mat. Ska nog ta och se på film, men jag vet inte vilken ännu. Ska se färdigt på 50 first dates, så himla bra film!!! Kom på att jag inte gjort något speciellt denna helgen egentligen, men man kan inte göra allt varje helg!;) Kram


Nattipatti


Varit på träning, seeegt var det.. Nu sitter jag med natalia och vi har precis bakat flap jacks. Vi hittar dock inte på särskilt mycket. Kram


Jobbigt..


Såhär känner jag mig just nu
Erica skulle sovit här men hon åkte hem för att hon mådde dåligt, och det visade sig att hon spydde. Jag känner nu att jag oxå fått ont i magen, men det kan förvisso bero på chipsepåsen jag åt upp. Snackar med Hanna i telefon just nu. Ska väl ner till min kusin och bror och göra något. Hoppas ni får en bättre lördagskväll än jag. Kram

Lördag



Tjo, strandbaden var ball och sånt igår. Träffade vänner och allt, och det är aldrig fel, right?
Kom hem runt 2 och var svinhungrig, så jag tog tre mackor och sen la jag mig någon halvtimme senare. Skulle egentligen sovit hos Anna, men hon hade ont i magen, så det blev inget.
Idag ska jag träffa Erica, det var så längesen vi umgicks, fastän vi träffas i skolan varje dag. Vi är inte helt säkra på om vi ska träffa flera, men det ska vi nog. Jag hör av mig. Kram

Iväg snart



Drar iväg om en timme ungefär (?) Sen jävlar ska vi tagga, för måste vara det annars blir de ingen höjdare..
Chillat hela dagen, skönt!! Ska strax ner och äta och sådant. Ni får ha en bra Fredagskväll, för det ska jag ha! Kram

Skämt ut oss


Litet provsmak på kvällens outfit på min favoritklänning, köpt i Thailand 75 :-
Tänkte börja inlägget med dagens händelse: Jag och caroline stack till södervångshallen på håltimmen för att hon skulle på toaletten och göra sina behov (vad nu det kan vara..?). Så påvägen dit snackar vi om en sak (det får ni inte veta just nu). Så hör vi att någon är på toaletten och vi öppnar dörren halvt, sen får vi bekräftat att det verkligen är någon där, så vi rusar bort runt hörnet. Då hade killen som vatt inne på toaletten hört allt vi har sagt.. OMG!! Vi snackade om något som var så himla pinsamt, och han berättade antagligen det för alla andra sen för att alla skrattade när vi kom tillbaka..

Nu ska jag inte trötta ut er med en liten händelse. Utan berätta kvällens planer. Jag drar till Anna runt halv 7 (?) för att hälsa på hennes nya make och ta ett allvarligt snack med honom! Sen taggar vi och drar vidare mot strandbaden. Årets första då alltså, och jag hoppas på att det blir roligt. Efter strandbaden ska jag kanske sov a över med Anna. Tråkigt nog har Hanna blivit sjuk, som jag egentligen skulle till stan med. Tycker synd om henne. (Till dig Hanna, krya på dig & förlåt om jag var konstig imorse på telefon. Men jag var nyvaken, trött och ledsen för att du inte skulle med. Puss jag älskar dig)
Nu ska jag chilla lite, om jag ska orka med kvällen. Var så goda för ett långt inlägg, det var mitt nöje att få skriva till er. Kram

Chillin in the pool




Hemma från träningen. Jag känner mig helt utmattad i benen och kroppen just nu, haha. Nu: Leta recept till mitt vuxenkalas&The Hills. Kram

Hannas rubrik

Denna rubriken vill jag tillägna till Hanna Enehov, som står ut med min blogg varje morgon (och för att jag sa att jag skulle göra en rubrik som intresserade henne.



Sitter och kollat på Ronja Rövardotter (haha?). Gjorde No-provet, gick jättebra. Förra provet fick jag Vg på, så jag hoppas på minst lika bra. Träning lite senare, och det är taktik idag extra +. Kram

The Hills


Varit ute och gått en runda med mamma och bror, blivit förhörd på no.provet och druckit te! Nu väntas The Hills!

Storstädning




Ph 1: Mitt rum som ostädat
Ph 2: Mitt rum städat, + har fått in bordet!!
Ph 3: Plugg väntar nu..

Har kommit hem från skolan för ett tag sedan, jag och bror var ute i garaget och hittade lite småsaker som filmer och ett nytt bord till mitt rum. Jag bytte ut en fotölj mot ett mysigt bord, är jättenöjd. Nu: plugga till No-provet imorgon. Kram

I'm blue da ba de..




Plugg evelina




I väntan på maten, Thailand

Stannade över någon timme efter skolan för att plugga lite no, till provet på torsdag. Väldigt olikt mig, att plugga så tidigt som redan två dagar innan (!!!) Jag kollar igenom papperna kvällen innan provet och kan det (tydligen) dagen efter? Men förändring ska helt klart ske i nian!!
Drar iväg på träning om ungefär en timme, kondition tror jag. Alltid lika jobbigt, eftersom min kondis är inte på topp just nu. Men det är bara till att bita i :) Nu: The Hills!!! Kram

Helgens bilder









Lite bilder från helgen fick ni här ja! Mysigt var det, verkligen. Och vi ska göra om det, fast hos Linnea eller Anna nästa gång!

Nyss hemkommen från skolan. Måndagar är alltid lika sega, därför är det bra att vi inte har så många jobbiga lektioner. Var tvungen att skriva en oförberedd uppsats om en superhjälpe på engelska med tiden 40 minuter! Klarade det ganska bra, och hoppas nu på ett bra betyg! Ska iväg på diamantträning runt åtta. Kram

Lördags kväll






Hej på er. Hemma från ett dygn hos Hanna. Superball var det, spelade "virrpanna" mest hela kvällen. Tittade oxå på Frozen, den var sådär. Hade mest panik, för att alla filmer jag ser, tänker jag mig själv i deras situation. (&nej, tro inte att jag är en filosof..) Hemma från träningen oxå, sega ben fick man. Nu ska jag ta tag i rummets städning innan jag får paniiiik. Kram

Poolside





Åh, är på dåligt humör just nu, pågrund av vissa människor vi har här i världen. Men skit samma..
Ska vidare till Hanssi senare. Hon jag, linnea och anna ska vara där ikväll och laga tacos och allt sånt. Drar till anna nu. Vi hörs.

Thailand Dag 1






Staden

Kom precis hem från stan med Hannsiiii, köpte en tjocktröja (ovanligt!!) och en tröja, alltsammans blev endast 149 :- Vi ska nog hitta på något snart, kanske ut och träffa vänner eller bara chillaout maaan. Vi hörs senare läsare. Pussssssss



Fixat




Bilder från flygplatsen i Billund

Jahap, då var designen fixad. Hjälpen fick jag av Frida, tack för det!
Som vanligt, mycket skratt idag, speciellt när vi hade No. Vi satt och skrattade åt Simons morfar som fiskade ålar och fiskar. Sen helt plötsligt ramlar Mogge av stolen och vi skrattar åt det ett tag. Men Anna skrattar åt honom medans jag asflabbar åt dessa ålarna, grät lite gjorde man med- dock inget ovanligt! Drar iväg på träning strax. Kram

Off to school



Ja, jag vet att designen inte är riktigt färdig, men det är lite klydd med kodmallen och allt sånt. Men den ska fixas inom kort.
Drar till skolan om en stund, vi börjar lite senare idag, men jag vaknade tidigt pågrund av min jet-lag. Vi hörs när jag kommer hem! Kram

DESIGEN FIXAS

Ja som ni ser är den inte riktigt klar ännu, men det kommer! Ska iväg på träning nu så. Kram

Home from school




Hemma från ännu en skrattfylld skoldag. Träningen igår gick ganska bra, förutom att mina ben var döda när jag kom hem! Träning idag, dock ingen fysiskt, det var tydligen någon teori. Efter det ska jag beställa nya träningskläder, ohyeeeee! Bilderna från thailand i samband med min nya design, för att då kan jag ladda upp lite större bilder, vilket jag har längtat efter! Vi hörs lite senare.

Back on track


Två snabba bilder innan skolan!

Äntligen hemma! Kom hem inatt, runt halv 1. Gick och la mig direkt, så jag hann inte uppdatera. Jag ska säga att jag har varit med om mina värsta flygresor någonsin, vilket beror på många saker, som jag inte orkar ta upp just nu. Dessutom har all färg gått bort, men jag tänker ladda upp lite bilder från thailand, där man ser att jag är brun ;)
Första skoldagen, hade super roligt!!! Alltid skönt att komma tillbaka till alla vänner. Ska träna senare ikväll, fy vad jag längtar alltså. Jag hör av mig lite senare guys. Snart kommer ny design, promise. Kram


Sista dagen

Precis kommit hem fran frukoststallet, ett billigt en! Trakigt att det ar sista dagen idag. Vi aker hem imorgon 6 pa morgonen och fragan ar om man ska sova tidigt ikvall och ga upp vid 3, eller att vara uppe hela natten fram tills flyget, vilket jag rostar pa. RING OCH ROSTA NU, VILKET ALTERNATIV NI TYCKER AR BAST - 112!!!
Haha, ni skulle sett nar vi at frukost. Det kom en liten kille och stallde sig vid varat bord och tittade, och sa borjade kan kissa!! Helt random stod han dar och kissade, och blotte ner hela golvet och trojan och byxorna. Och sa kom lady-boyen och tog honom, hahahah! Vi var ju pa nightmarket igar, handlade lite smatt och gatt, men dock inte sa mycket som jag forvantat mig. Ska ner sen och handla piercingar och lite klanningar (dom ar sjuuuukt snygga har) Sen ar jag fit for fight att aka hem, eller??? Naj, nu ska jag inte traka ut er! Kram
Bilder fran Mexico (forsta bilden ser man jattetjock ut, men jag har forminskat den ganska mycket..)


Ladyboy

Haha, tanken slog mig precis att det finns sa himla manga lady-boys i thailand. Ni vet forstass inte vad det ar, va?
Det ar killar som opererat om sig till tjejer och ser i stort satt ut som tjejer (kan mijligtvis ha en anning storre kakar) och det ar inte forens dem borjar ptata man ser att det ar killar!
Har precis vatt och kakat frukost, ska upp till poolen igen. Ikvall blir det nightmarket med samma gang som igar (Nettrup familjen, Jorgen och Pernilla! Puss
Visst ser det ut som tjejer? No way, that's boys!

Proud eve

Jag kan faktiskt meddela att jag ar stolt over mig sjalv! Vi tog oss ut pa snorklingtur med familjen Nettrup, och nar vi val var dar, hittade vi Pernilla&Jörgen! Vi snorklade i djupt vatten med fiskar, vilket jag ar livsradd for, men jag klarade mig lange& jag ar superstolt! (Y)
Snart ska vi ner och ata middag, kanske shoppa lite. Imorgon blir det slapp och senare nightmarket, niiiice! Vi hors! Kram

No food for you my lady

Lat rubriken tala. Jag bestallde in en fried rice (som vanligt) till middag. Tror ni att jag far maten? Nej! Sakta men sakert kommer familjens mat in, och sjalv sitter man dar hungrig och bara vantar... Har fortfarande inte fatt min mat an och klockan ar snart 9 pa kvallen! This is gonna end up like a hulken explition, if i don't get my f*cking food..
Nej, sa vi ska upp pa hotellet snart och mata mig lite. Annars? Ja, vi har ju traffat The Nettrups, trevligt som vanligt. Bestallde en snorkeltur imorgon med dem oxa (det var pa tiden, att vi gor nagot overhuvudtaget). Har aven shoppat lite idag, this girl evelina, u know her? Hon prutade ner fran 600 bath till 250 bath inte illa vaaaaa? 3 trojor blev det.

Ah, det var till att ta i med drickan, fast mattias hade dock problem med det for han fick ingen dricka pa en laaang tid (vi fick bestalla om drickan)

Sota Thailandare

Har man nyss atit frukost, saklart fried rice. Eller fied lice. Andra ord som dom utalar roligt ar bland annat sprice (sprite), vegitbl..(vegetable), miuw (milk), haha dom ar for sota! Jag gillar dem verkligen for att dom ar sa trevliga och forsiktiga. En annan rolig sak med thailandare ar att vissa ar sa hiiimla desperata av att salja, dom kan tjata och pruta hur mycket som helst fastan man sagt: She has no money today, we will come back. Thank you! 
Runt tva kommer familjen Nettrup till varat hotel for lite sol och bad, sen gar vi ut och ater middag!
Jag saknar er tjejer

4 Januari

Hallaja! Precis kakat frukost, som vanligt blev det Pad Thai, annars skulle det blivit varrullar eller fried rice (fied lice, som det heter har) Saknar att spela fotboll, men pa nagot satt ar det skont att inte trana konstant, men som sagt, jag langtar efter det+ alla vanner. Nar jag kommer hem (eller tidigare) blir det nya design, som vanligt.. Ska bara chilla vid poolen, oxa som vanligt. Jag har blivit brun, och jag tror att jag aldrig varit sahar brun innan. Men jag oroar mig alltid over att fargen ska ga bort nar jag aker flyg..:( Vi hors senare amigos!

3 Januari 2011

Haha, fick Thaimassage igar, jag kan inte pasta att det var skont, for att dom drog i alla kroppsdelar jag hade och jag ar verkligen inte vig, sa det gjorde extra ont pa mig, hahaha! Nu har vi precis kakat frukost. Ska strax upp pa hotellet och bada (som vanligt). Idag kommer Arne och Annika hit med barnen (Tobias och Linnea). Fast dom bor ett par kilometer bort fran oss, men vi ska antagligen ut och gora saker med dom.:) Jag ar sa himla sugen pa att aka pa rafring eller canoeing, sa jag hoppas att det blir nagat sant! Lagntar efter att fa visa upp bilderna som jag tagit har, men kan tyvar inte gora det nu, hehe. Vi stannar ungefar en vecka till! Sa jag har fortfarande mycket kvar att gora& jag hoppas att vi far ett bra flyg nu pa vagen tillbaka. Men det hade inte kunnat bli samre anda. Kram pa er!
Royal Crown Hotel & Palm Spa Resort: DSCF0177

Internettcafe

Halla ja! Sitter har nere pa ett internettcafe med pappa! Har for det mesta solat och badat, fortsatt att handla och ata en javla massa god mat! Most of the time, chill out! Himla nice, saknar dock alla dar hemma.. Det gor ju inte saken battre att ingen ar inne pa facebook just nu, klockan ar val runt 12 pa dagen hos er? Sitter och kollar runt pa vannernas bloggar oxa.

Nyar

Omg, vilket nyar. Inte for att det var superkul, hade varit baast om vannerna varit med. Vi gick forst ut och at, sen vidare mot stranden dar det var befolkat med TUSENTALS manniskor, jag skojar inte, folk stod packade mot varandra, anda ner i vattnet. Och raketerna, sa mycket har jag aldrig sett innan. En liten dansstund blev det aven pa stranden pa beachpartyt. Nu sitter jag har och har precis solat en stund, ska kanske fa massage lite senare. Kram pa er i kalla sverige!

RSS 2.0