-

HEJ alla 0 läsare! Hur mår ni då? Haft ett bra sommarlov? Nej, jag ska inte ställa några självklara dumma frågor, för att ert svar blir ändå: Bra, Adå, Själv? Alltså, skiter jag i det.
Jag har funderingar på att blogga på devote efter jag varit i Italien. Vill mycket hellre blogga därifrån, jag vet inte varför.. Frågan är bara om jag ska börja blogga, om jag orkar. Vi får se fellas!

:)

Antagligen är det ingen som läser detta, men ville bara informera er om att jag är hemma från Frankrike (alla bilder ligger på facebook) och har haft det underbart! Idag tränade jag, var på stranden med Josefin, Gustav och Simon och snart kommer Hanna hit, en massa snack ska det bli med min saknade vän! Sedan så kommer jag ihåg att jag var så deprimerad innan jag åkte till Italien, men det har gått över nu, tur det! Kramar

BONJOUR

Jag kom hem från Italien för någon dag sedan och jag har haft det riktigt roligt. Långt över mina förväntningar visade det sig vara. Bilder ligger på facebook och jag lägger inte upp dem här! Men imorgon bär det av mot Frankrike med familjen Enehov. Hela dagen går åt att packa, träffa Gustav och ikväll var det någon fest? Jag vet att ingen läser min blogg ändå, men jag kände att jag "var tvungen". Au revoir mes amies!

RSS 2.0