..

Hemma nu från träningen, är inte på särskilt bra humör just nu (av olika anledningar). Hejdå
bild på lite mat, som brukar göra mig på bättre humör..


Mobbad tjej??

Hej, nyss kommit från skolan. Helt okej dag, däremot var franskan den värsta lektionen jag var på! Jag är rent ut sagt mobbad, ingen av mina vänner jag umågs med, har franska som språk, utan alla har spanska, tyska eller svensk/engelska. Dessutom var jag sämst av alla, för att jag inte fick den utbildningen på kunskapsskolan som jag hade behövt.. Rikigt tråkigt..
Ska strax lämna tillbaka en bok jag lånat...Orkar verkligen inte, sedan är det träning efter runt 5! Vi hörs. Kram
Såhär ser min vecka ut, skriver inte exakt vad den består av, men ni kan nog själva lista ut det mesta!

Skolan äger!(y)

Haha, måste bara få det sagt, men jag älskar skolan! Dock inte lektionerna, utan alla vänner och raster/håltimmar. Haha, fyfan. Skolan hade aldrig varit lika bra utan er..<3
Har nyss kommit hem från skolan, ska träna senare idag. Ska strax ner och käka något, för jag är hungrig! ;d
Vi hörs! Kram
har tyvär ingen bild just nu..

16-0!!

Jadåå, matchen vann vi med 16-0 mot Rosengård! Härligt med vinst;) Spelade mycket bättre idag än igår, både personligt och i laget. Ska kanske träffa vänner ikväll, fårse om jag orkar. Det är ju faktiskt skola imorgon som man måste orka med!!
Nu: Sitter jag och diskuterar musik med Hugo, haha:d Kram
Sommras, när jag var lite brun!! Har även Zoonläger tröjan på mig, vill inte minnas- fanns bara negativa saker med det!
1. Det var inte min dag!!!! dessutom var jag inte taggad.. (vet att man inte kan skylla på det..)
2. Jag blev skadad dagen innan
3. Det var på grus vi spelade


Trädgårdsarbete..

..är precis det jag hållt på med sedan 11 imorse. Sov ju hos Natti inatt, ball som vanligt;) Ska spela match med damerna och efter ska jag nog åka skatte med Natte (skateboard med Natti), om jag orkar! Vi höres, är även snart klar med min nya design, jag är forfarande inte 100% säker om jag vill ha den- men det får vi se! Kram :)
Bara jag som gillar att se på julfilmer mitt i sommaren??


SK8at

Har nyss varit ute och åkt skateboard med Natti, handlat läsk så det blir läskmarathon ikväll, då jag ska sova hos henne. Vi ska nog träffa vänner ikväll.
Jag kom nyss ihåg ett uttryck som jag verkligen gillar; Den enda gången jag backar, är när jag tar sats!



Match med eget lag!

Har inte orkat uppdatera, gick i skola igår och på kvällen var det disco för småbarn och sen träffade jag natti, elias, simon och victor hos mig! Idag vaknade jag brevid Natti, stack snabbt till samligen och spelade match mot Kvarnby med 95/96 laget. Förlorade med 2-0, av olika anledningar.. Ska nog ner till byn och köpa gifflar, är sjukt sugen!! ;) Kram

Gör ändringar!

Jaadå, ni läste rätt! Jag ska skaffa ny design (så fort jag hittar en som är vänlig och hjälper mig) och jag ska byta namn dessutom. Jag kommer att "förvarna" er innan, så ni vet vart ni hittar mig senare. Ha det gitt!










Whoops..

..Har visst glömt att blogga! ;) Varit i skolan de två senaste dagarna, haft kick-off.. drygt, men hellre det än lektion! Var på nrj in da park igår, superövermegagalet, träffade nya vänner och allt. Idag blir det träning och innan det, kanske Linnea. Kram
min katt e craaazy






Äntligen träna igen!!

Fy vad härligt att kunna komma igång med träningen, är inte fullt 100% frisk ännu, men en liten förkylning skadar inte. Har verkligen saknat att träna, när jag bara har missat en dam-match och en träning. Snacka om vilja?? Hehe, ska bli härligt&det är perfekt väder för fotboll, inte för varmt, inte för kallt men ändå solsken. Vi hörs efter träningen. Kram

Skolan..

Åh, nu har man börjat skolan igen. Började ju på min gamla skola igen. Kul att träffa alla saknade! Hoppas att det blir bättre på denna skolan än förra:) Ska till Linnea nu med Anna, där Hanna oxå är. Kram









Stan

Mascaran jag köpte på "den hemliga affären;)"

Jag älskar volanger!!


Vanliga tights, alla mina har hål..

Arg..

.. Just nu är jag så arg på ****, hatar er!!!!!!! Precis varit på mf, mår så himla illa efter karusellen som jag åkte med Anna, Markus&Mogge.:( Ska träffa Anna, och säkert andra ikväll. Kram.
bläää:(
http://1.bp.blogspot.com/_yurCS674jNs/SfI72qXGkJI/AAAAAAAABSM/e2pO3SFBVQk/s400/tosselilla024+f%C3%B6rm.JPG

mf igen?

Hejsan, vaknade av halsont och värre förkylning. Skulle egentligen spelat dam-match, men får hoppa över den idag pga min förkylning.. Då ska man istället till mf med Anna&Amelia, som jag egentligen skulle från början. Får knarka halstabletter hela dagen då.. Kram

Hemma :)

Kommit hem från en lååång dag på Malmöfestivalen, roligt och sådant. Ska snart gå och lägga mig, är såå trött. Tack för idag. Kram :)

Malmöfestivalen..

..Med flickorna! Wihooo. Hör av mig senare, sitter hos Anna. Kram

Fullt upp..

Har dels inte kunnat blogga pga internettpromblem&jag har inte haft någon tid!!
I Onsdags sov Anna hos mig och inatt sov Natalia&Hanna hos mig. Träffade massa vänner igår oxå. Ikväll ska jag sova hos Anna och imorgon ska vi till Malmöfestivalen. Hoppas på att få träffa nya vänner.:) Ska sitta en stund vid datan och sen kommer Natalia. Kram

Onsdag

Hallåja, vaknade nyss av min bror.. Ska ner och äta sen ska jag hyra film med Anna. Efter det, ska jag till stan till en hemlig plats där man kan köpa bra och billig smink, en mascara som i affären kostar 80:- kostar 20:- där.. Vi hörs! Kram
jag och hanna i Eskilsminnecupen. Haha, fina osminkade tjejer!

Jackass kväll med vänner

Amelia, Markus och Andy har precis varit över här och kollat på Jackass. Haha, riktigt ball är det! Ska sitta en stund vid datorn, sen kanske se film och sova. Kram

It's raining men!!

Herregud vad det regnar här i Vellinge. Tur det, för att jag älskar regn! Däremot, finns det inga ställen att ta sig till, och jag tror inte att någon är sugen på att vara ute;) Därför var man tvungen att ta sig ut i regnet och fotografera lite! Njut. 







SISTA DELEN AV CUPDENMARK








Jennifer



Jag och Jenne (haha, Jennifer)

Jag, Josse, Hanna&Molly


Haha, josse;D



Datorn fuckade sig igår.

Hallåja. Har umgåts med massa vänner igår, bla Anna, Amelia, Natalia, Mogge, Markus och andra. Har oxå tränat, sen såg jag och Anna på "Fucking Åmål"- bra film!(y) Vet faktiskt inte vad jag ska göra än, men det blir ju säkert något! Kram


HEMMA FRÅN STOCKHOLM!!

Äntligen har man kommit hem från Stockholm. Jobbat och jobbat hela dagarna. Varit tråkigt men jag hoppas det har varit värt att åka dit. Klart har man missat massa grejer här hemma, men inte så mycket att göra åt det.. Ska ta och duscha, sen blir det annat idag. Vi hörs senare. Kram :)
Bilder som jag och Hanna tog för en stund sedan.





MIN MAGE ÄR INTE VAN VID GODIS!

Har så himla ont i magen, har ätit runt 15 godisbitar ikväll&det är för mycket för min mage som aldrig är så bortskämd på hela året, som idag. Träffade Anna, bland annat träffade vi Victor, Henke, Lollo, Amelia, Natalia, Robin och lite till. Ska packa lite saker till imorgon. För då åker jag till Tjockhult (Stockholm) och jobbar. Ska jobba med mamma och pappa på någon mässa. De flesta dagarna är jobbetiderna från halv 9-9 på kvällen, ungefär! Haha, jag kommer att dö!!! Men ball att man känar lite money, nu när man är pank:$ Vi hörs på Söndag eller Måndag! Kram :)
Min favoritbild, som jag själv tagit (a)

Träning!

Hallåja, har bara degat hela dagen i soffan, härligt det med! När man gör ingenting, blir jag illamående.. Tur att jag ska iväg och träna nu då. Ikväll blir det vänner. Imorgon blir det Stockholm, berättar mera senare. Kram :)

#GOTLAND 4

Alla barnen golfade på campingen.

Hanna

Ludvig

GolfarN Evelina


Syskonen Hansson

Jagskadödadig blicken

Jonathan blev visst biten av krokodilen, han var mycket rädd..

Ett stopp inom småland, pappas bilskylt har blivit smutsig..

Bror&Kusin



Städhjälpen kommer..

..piinsamt! Jag ska öppna åt dom, sen städar dom i mitt hus och jag vet inte vart jag ska ta vägen medans de gör det!! Haha, detta kommer inte gå bra;)
Igår hände massa, på dagen träffade jag många vänner, men jag var främst med Louise&Amelia. Träffade bla. Markus ab, Erica, Alice, Mogge och andra. På kvällen kollade vi skräckfilm, den var inte läskig! Och det är första gången jag ser en skräckfilm utan att bli rädd för allt jag ser. Idag får jag se vad jag gör. Kram
Denna filmen rekomenderar jag inte, under filmens gång, satt vi och klagade på hur overkligt vissa händelser var&hur dom hade kunnat göra det bättre=ingen bra film.. (Rec 2 heter den, en uppföljare av rec)
http://www.moviemobsters.com/wp-content/uploads/2010/07/Rec2_2.jpg

Redigering

Bild på den normala bilden som jag redigerar (oredigerad)

En redigerad bild (hur jag hade redigerat den, som jag tycker är bra)

Enligt mig en dåligt redigerad bild, den kanske är cool, men NEJ..


Drar ut snart och träffar vänner, hör av mig. Kram

Hemma igen

Puh, känns härligt att vara hemma igen! Har lite saker att berätta, imed att jag aldrig gör det för er.:-) Alltså berättar jag om matcherna vi spelade.
Fredagen; (Vi åkte upp med hela 14 spelare, inga alvarliga skador osv) Mötte vi ett lag som vi förlorade med 1-0. Andra matchen spelade vi lika. (jag måste tillägga att deras sätt att spela på var fulare än tjeckiens utseende & det är inget att leka med!!!!!!)
Lördagen: Vi mötte ett dåligt lag som vi vann över med 3-0. Vi skulle egentligen gått vidare till kval mot A/B- slutspel, men det är komplicerat att förklara allt.. Men nu åkte vi ner till C/D-slutspelkval istället. Matchen vann vi, det betyder att vi kom till C-slutspel.
Söndagen; Första matchen, vi vann och det betyder att vi fortsatte spela vidare. Nästa match vann vi igen, då matchen avgjordes med straffar. Matchen efter hade vi 11 spelare på plan och en avbytare. I andra halvlek blev Frida skadad (målvakten) och vi beslutade oss för att lämna walk over. Där rök chansen, i semifinal i c-slutspel..
Bra spelat tjejer! Nu ska jag ta det lugnt, det behöver jag..
Bilder från cupen i ishöj-Danmark. (Lite sen, men bättre det än aldrig)


Söta taggade tjejer

Här med!

Milla, (numera Mille)



Jag, Erica och Hanna :)


Sara

Jag älskar konstgräs!!

fler bilder kommer

HGB

Jag har inte orkat blogga igår, packade och sov hos Elli. Idag drar vi till Helsingborg med laget. Är tillbaka på söndag igen. Kram :)

Santa lucia

Hejsan, HAR INTE KUNNAT UPPSATERA FÖR ATT INTERNETT DÄR UPPE ÄR CPSTÖRD!!
Hanna och jag har gjort massa saker under dagen igår! Bland annat tog vi bilder. På kvällen tränade jag&sen stack vi till Santa Lucia och åt. Jag åt en hel pizza! Och aldrig mer ska jag göra det, för superont i magen fick man... Sen stack vi till rampen och träffade vänner där, lite roligare än i förrigår. Hon har även varit här idag, vi har bakat morotskaka och film på det kommer kanske;) Sen tränade jag&stack ut, kom nyss hem. Kram




Inte haft ork..

..att blogga igår;)
På morgonen stack jag och Ellinor in till mobilia och shoppade för ca 400 kr var.. Stack hem och åt, sen stack jag ut med Beccy, vi cyklade till rampen (för det finns ändå inget annat att göra i vellinge..) träffade vänner. Sen stack vi hem och jag var sjukt trött och somnade på tre sekunder. Idag kommer kanske Hanna till mig, saknar henne! Får se vad vi hittar på. Kram
Detta inlägget kommer att ligga under ;Evelinas inköp, vilket jag inte använt på på flera månader, men nu börjar jag igen!!

Cd skivor, 4 nagelack

Söt tröja på rea från JC!

Sjukt snygg väska från väskaffären på mobilia, bara 200 kronor!

RSS 2.0